Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Anonymous maszk - fehér megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 1500 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Vendetta maszk, mely anonymous maszkként is ismert, a karneválok egyik legkedveltebb maszkjának. A maszk a „V mint Vérbosszú” képregény filmadaptációjából származik. A főhős maszkja az Anonymous mozgalom jelképé vált az internet cenzúrázásáról szóló ACTA és SOPA egyezmények ellen. Az Anonymous maszk egy katolikus angol katona, Guy Fawkes arcát mintázza, aki részt vet az I. Jakab protestáns király elleni merényletkísérletben. Fawkes 1605. november 5-én a lőpor-összeesküvés keretében megpróbálta a felrobbantani a brit parlamentet. Univerzális méret Méretek: 21,5 x 17 cm (magasság x szélesség) Rugalmas hátsó rögzítés Tartós műanyagból készült   GLS futár - Utánvét: 1290,- Ft.GLS futár - Online bankkártyás fizetés (VISA, MasterCard, Maestro): 990,- Ft. Csomagküldő - Utánvét: 870,- Ft.Csomagküldő - Online bankkártyás fizetés (VISA, MasterCard, Maestro): 690,- Ft A rendelés elküldése után két munkanapon belül átveheti a csomagját a Csomagküldő.hu átvevőhelyein.Itt megtalálja az összes átvevőhelyet: https://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyek TIPP: Ha szeretné, hogy rendelése miharabb kézbesítve legyen (pl. a következő munkanapon), akkor a GLS futárral való kézbesítést javasoljuk. A kézbesítés pontos időpontjáról szóló tájékoztatást a termékleírás részleteinél megtalálja (a „Kosárba” gomb mellett). Ha 15 000,- Ft felett rendel, akkor a rendelést ingyenesen kézbesítjük.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Eredetiajandekok.hu árulja ezt a terméket Anonymous maszk - fehér kedvező áron 1500 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Eredetiajandekok.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Rozália

Általában nem bízok a TV-ben ajánlott termékekben, de a Anonymous maszk - fehér nagyon meglepett minőségével.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ferdinand

Ezt a terméket a Eredetiajandekok.hu internetes áruházban vásároltam. Rögtön másnap kézbesítették is. Teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Veronika

Lenyűgöző termékválaszték és kedvező árak. Biztosan máskor is a Eredetiajandekok.hu internetes áruházban fogunk vásárolni.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Lea

Jó árak és minőségi kommunikáció, ez jellemzi a Eredetiajandekok.hu internetes áruházat (a rendelésem állapotát minden lépésben nyomon követhettem), 2 napon belüli házhozszállítás. Csak ajánlani tudom, biztosan elégedettek lesznek.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Estera

Meglepett a minőségi kivitelezés, a Anonymous maszk - fehér még jobban néz ki élőben, mint a képen.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Blanka

Tudtuk, hogy mit vásárolunk, ezért nem látom okát a negatív értékelésnek. Minden a legnagyobb rendben van.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vladimíra

1500 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a Anonymous maszk - fehér terméket!!!

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Bingó feles

Bingó feles

Az alapelv egyszerű, mint a szokásos bingónál, csak a számozott golyók helyett ebben a játékban...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 11.07.2020

Értékelés:
(81.2%)