Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Borospalack esernyő megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 2990 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Ha szeretné a barátait vagy az ismerőseit szokatlan módon megajándékozni, akkor nem kell tovább keresgélnie. Ajándékozzon nekik egy palack bor, de nem azt a hagyományosat, bármilyet. Borral érkezni egy ünnepségre nem túl eredeti ötlet. Ám ez a speciális borospalack esernyőt rejt. A gyakorlatias tárgy is nézhet ki meglepően. A borospalack esernyő kiváló ajándék, amii eredetiségével és ötletességével valóban örömöt szerez. Összecsukható esernyő stílusos borosüveg tokban Az üveg mérete: 31 x 5 cm Az esernyő mérete: 61 cm, átmérő 90 cm GLS futár - Utánvét: 1290,- Ft.GLS futár - Online bankkártyás fizetés (VISA, MasterCard, Maestro): 990,- Ft.Csomagküldő - Utánvét: 870,- Ft.Csomagküldő - Online bankkártyás fizetés (VISA, MasterCard, Maestro): 690,- FtA rendelés elküldése után két munkanapon belül átveheti a csomagját a Csomagküldő.hu átvevőhelyein.Itt megtalálja az összes átvevőhelyet: https://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyekTIPP: Ha szeretné, hogy rendelése miharabb kézbesítve legyen (pl. a következő munkanapon), akkor a GLS futárral való kézbesítést javasoljuk.A kézbesítés pontos időpontjáról szóló tájékoztatást a termékleírás részleteinél megtalálja (a „Kosárba” gomb mellett).Ha 15 000,- Ft felett rendel, akkor a rendelést ingyenesen kézbesítjük.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Eredetiajandekok.hu árulja ezt a terméket Borospalack esernyő kedvező áron 2990 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Eredetiajandekok.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Kristián

Jó minőség elérhető áron 2990 Ft.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ľubomír

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a Borospalack esernyő termékre mindőssze 2990 Ft.-ért

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Marcel

Ügyfélként mindig örülök a kedvező árnak és a megrendelés gyors feldolgozásának. A Eredetiajandekok.hu internetes áruház megfelelt az elvárásaimnak.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vanda

A Borospalack esernyő terméknek nagyon jó értékelése van. A kategória legjobb termékei közé tartozik . Már elég hosszú ideje használom arra, hogy azt mondhassam, jó vétel volt.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vanda

Ajándék volt, ezért még nem tudom értékelni.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ügyes LED lámpa táskába

Ügyes LED lámpa táskába

A nők és a táskáik csomó meglepetést rejtegetnek. A gond akkor kezdődik, amikor a hölgyek valami...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 02.04.2020

Értékelés:
(88.6%)