Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján BWT SLIM vízszűrő kancsó 3,6 l + 1 szűrőbetét megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 4345 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. BWT Slim fehér vízszűrő kancsó nagy térfogatával, automata számláló egységével, az egyszerű és egyértelmű tervezésével felkelti figyelmét. A nagyobb térfogatnak köszönhetően nagycsaládosoknak ajánlott, kévézóba, vagy irodába is alkalmas. A kancsó fedelén található egy automata, beépített elemmel működő számláló egység, mely jelzi a szükséges vízszűrő betét csere esedékességét. A fedél levétele nélkül is könnyedén utántölthető. A fedél közepén egy rugós kialakítású, csapodó fedelecske található. A csapvíz alá állítva rögtön utántölthető a vízszűrő kancsó. Ergonomikus fogantyú biztosítja az egyszerű és biztonságos kezelést.    Az enyhén ásványi anyagokkal dúsított magnéziumos víz ízletesebb és egészségesebb. A BWT egyedi  technológiája a leszűrt vizet kiváló, természetes telt ízzel és   egészségmegőrző magnéziumionokkal gazdagítja. A leszűrt víz nem csak a mindennapi ivásra, hanem a hideg-meleg italok, ételek elkészítésére is alkalmas. A remek ízeket főleg a tea és kávé szerelmesei értékelik majd. Műszaki adatok: a csomagolás 1x szűrőbetétet tartalmaz mosogatógépben tisztítható az automata számláló egységet tartalmazó fedél nélkül keskeny kialakítású, gond nélkül elfér akár a hűtőajtóban is praktikus automatikus töltőnyílás a feldelén az egyszerű töltés érdekében a vízszűrő kancsó Olaszországban, szűrők Ausztriában készültekA szűrő a vízből  eltávolítja a káros anyagokat, például a nehézfémeket (kadmium, ólom, cink és réz jelenléte esetén) és más nemkívánatos anyagokat, mint például a vízkő, a klór és a káros szerves vegyületek, amelyek rontják a víz ízét.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház 4home.hu árulja ezt a terméket BWT SLIM vízszűrő kancsó 3,6 l + 1 szűrőbetét kedvező áron 4345 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 9022001901149

A terméket árusító bolt nagyon népszerű 4home.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Alica

Jó ár, gyors kézbesítés, fennakadásmentes rendelés

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bohumil

Egyelőre semmilyen negtívumot nem észleltem, de majd idővel kiderül.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Belo

Felülmúlta az elvárásaimat, a BWT SLIM vízszűrő kancsó 3,6 l + 1 szűrőbetét termékkel rendkívül elégedett vagyok!

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Oľga

Lenyűgöztek a kategória márkás termékei. Vásárlás előtt több véleményt is elolvastam, csak aztán rendeltem. Minden problémamentes volt.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Svätopluk

Kitűnő ár-érték arány

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ivana, Ivona

Jó minőség elérhető áron 4345 Ft.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ján

A kategóriában teljesen el voltam veszve, ezért a BWT SLIM vízszűrő kancsó 3,6 l + 1 szűrőbetét terméket mások ajánlása alapján választottam. Jó döntés volt, hiszen nagyon elégedett vagyok. A 4home.hu áruház hozzáállása is nagyon professzionális volt.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 15.06.2021

Értékelés:
(83.8%)