Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Cápauszony jégkocka készítő megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 1960 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Aki látta Spielberg „Cápa” című filmjét, biztosan emlékszik még a rémisztő zenére, amikor a cápa uszonya felmerült a vízből, és a vidám emberekkel teli parthoz közeledett. Kitört a pánik a támadni készülő cápa fogai láttán, mindenkinek megfagyott a vér az ereiben. Csak nyugalom, a mi cápánkat csak meleg italok fagyasztására tervezték. Nem okoz pánikot vagy ijedést, legfeljebb csak egy kis vihart a pohárban :) Cápauszony - jégkockatartó Forma 4 uszonyhoz Méretei: 10 x 10 x 5 cm Élelmiszerrel érintkező műanyagGLS futár - Utánvét: 1290,- Ft.GLS futár - Online bankkártyás fizetés (VISA, MasterCard, Maestro): 990,- Ft.Csomagküldő - Utánvét: 870,- Ft.Csomagküldő - Online bankkártyás fizetés (VISA, MasterCard, Maestro): 690,- FtA rendelés elküldése után két munkanapon belül átveheti a csomagját a Csomagküldő.hu átvevőhelyein.Itt megtalálja az összes átvevőhelyet: https://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyekTIPP: Ha szeretné, hogy rendelése miharabb kézbesítve legyen (pl. a következő munkanapon), akkor a GLS futárral való kézbesítést javasoljuk.A kézbesítés pontos időpontjáról szóló tájékoztatást a termékleírás részleteinél megtalálja (a „Kosárba” gomb mellett).Ha 15 000,- Ft felett rendel, akkor a rendelést ingyenesen kézbesítjük.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Eredetiajandekok.hu árulja ezt a terméket Cápauszony jégkocka készítő kedvező áron 1960 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Eredetiajandekok.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Oldrich

Meglepett a minőségi kivitelezés, a Cápauszony jégkocka készítő még jobban néz ki élőben, mint a képen.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Eduard

A kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a Eredetiajandekok.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Svetlana

Lenyűgöztek a kategória márkás termékei. Vásárlás előtt több véleményt is elolvastam, csak aztán rendeltem. Minden problémamentes volt.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Félix

Ügyfélként mindig örülök a kedvező árnak és a megrendelés gyors feldolgozásának. A Eredetiajandekok.hu internetes áruház megfelelt az elvárásaimnak.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Libuša

Általában nem bízok a TV-ben ajánlott termékekben, de a Cápauszony jégkocka készítő nagyon meglepett minőségével.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bibiána

A kategóriájában a Heurekán is láttam hasonló termékeket. A Cápauszony jégkocka készítő terméknek nagyon jó értékelései voltak. Egyelőre még nincs nálam sok ideje, de eddig teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Agy formájú jégkockatartó

Agy formájú jégkockatartó

Vannak helyzetek, amikor, úgymond, az agyunkat kell használnunk. De ezzel a móddal, amit most...

Titanic jégkockatartó

Titanic jégkockatartó

Vigyázat, jéghegy! Egy újabb jégkocka forma. Most éppen a híres Titanicra hasonlít és az ő hűvös...

Szellem jégkockatartó

Szellem jégkockatartó

A szellem jégkockatartó feltűnő módja az italok lehűtésének a hosszú, forró nyári napokon. A...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 03.04.2020

Értékelés:
(81.4%)