Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Csont jégkockatartó megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 2100 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Ilyen jeget bizonyára senki sem látott még a barátai közül. A jégből készült csontok remekül kiegészítik a legkülönbözőbb italokat. Ez a „kalózital” mindenkit feldob majd. Méretei: 20,5 cm x 11,5 cm Csúcsminőségű szilikon forma Élelmiszerrel érintkező műanyagGLS futár - Utánvét: 1290,- Ft.GLS futár - Online bankkártyás fizetés (VISA, MasterCard, Maestro): 990,- Ft.Csomagküldő - Utánvét: 870,- Ft.Csomagküldő - Online bankkártyás fizetés (VISA, MasterCard, Maestro): 690,- FtA rendelés elküldése után két munkanapon belül átveheti a csomagját a Csomagküldő.hu átvevőhelyein.Itt megtalálja az összes átvevőhelyet: https://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyekTIPP: Ha szeretné, hogy rendelése miharabb kézbesítve legyen (pl. a következő munkanapon), akkor a GLS futárral való kézbesítést javasoljuk.A kézbesítés pontos időpontjáról szóló tájékoztatást a termékleírás részleteinél megtalálja (a „Kosárba” gomb mellett).Ha 15 000,- Ft felett rendel, akkor a rendelést ingyenesen kézbesítjük.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Eredetiajandekok.hu árulja ezt a terméket Csont jégkockatartó kedvező áron 2100 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Eredetiajandekok.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Želmíra

Egyelőre OK

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jaromír

A Csont jégkockatartó terméket a Jézuskától kaptam és be kell vallanom, nem is választhatott volna jobban :-)

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Valentína

2100 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a Csont jégkockatartó terméket!!!

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Eduard

A kategóriájában a Heurekán is láttam hasonló termékeket. A Csont jégkockatartó terméknek nagyon jó értékelései voltak. Egyelőre még nincs nálam sok ideje, de eddig teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Gentleman jégkocka készítő

Gentleman jégkocka készítő

Az italok hűtése a forró nyári napokon elengedhetetlen feladat, de a kevert italok is...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 02.04.2020

Értékelés:
(80%)