Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Fieldmann FZG 1000 faszenes asztali grill 35,5 cm átmérőjű megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 7245 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Fieldmann FZG 1000G grill különösen azok számára alkalmas, kiknél nincs elég hely egy nagyobb grillhez. Kisebb súlya s méretei biztosítják könnyű áthelyezését grillezés előtt s után. A tűztér 34 cm-es mérete elég egy nem túl nagy rokoni vagy baráti társaság ételének elkészítésére. A grill krómozott ráccsal és fedéllel rendelkezik. A grill szinte minden tipusú alátéten elhelyezhető, három tartólábának köszönhetően. Paraméterei: a grill átmérője: 35,5 cm a tűztér átmérője 34 cm a grillezőfelület magassága 22 cm krómozott grillrács fedő  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház 4home.hu árulja ezt a terméket Fieldmann FZG 1000 faszenes asztali grill 35,5 cm átmérőjű kedvező áron 7245 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 8590669137978

A terméket árusító bolt nagyon népszerű 4home.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Henrieta

A Fieldmann FZG 1000 faszenes asztali grill 35,5 cm átmérőjű terméket több vélemény és teszt alapján választottam ki. Nagyon elégedett vagyok, semmi másra nem cserélném. A 4home.hu internetes áruházat csak ajánlani tudom - a rendelésem gyorsan és minőségi módon intézték. 10/10

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Viktor

Az internetes áruházak kiválasztásakor mindig figyelek a véleményekre is. A 4home.hu áruháznak remek értékelései vannak. Ne habozzanak, csak válasszanak egy megbízható webáruházat, ahol ráadásul kedvező árakon vásárolhatnak.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Berta

Még csak rövid ideje használom, de idáig 7245 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a Fieldmann FZG 1000 faszenes asztali grill 35,5 cm átmérőjű termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ľudovít

Már párszor rendeltem a 4home.hu internetes áruházból és mindig problémamentes volt az egész folyamat (a rendeléstől kezdve a kicsomagolásig). Ezért pozitívan értékelem.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Pravoslav

Kitűnő ár-érték arány

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Perla

A Fieldmann FZG 1000 faszenes asztali grill 35,5 cm átmérőjű minden említett paraméternek eleget tesz, ezért 100%-ra értékelem

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Kornélia

7245 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a Fieldmann FZG 1000 faszenes asztali grill 35,5 cm átmérőjű terméket!!!

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Koopman hordozható kandalló, 38 cm

Koopman hordozható kandalló, 38 cm

Amennyiben szeret a nyílt tűz mellett üldögélni, de nem szeretné tönkretenni a...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 10.08.2020

Értékelés:
(83.4%)