Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Fürdőszobaszőnyeg Ella micro sötétbarna, 50 x 80 cm, 50 x 80 cm megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 4545 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  Az Ella micro fürdőszobaszőnyeg 100% poliészterből készült és minden fürdőszoba nélkülözhetetlen kiegészítője. Nagyon kellemes tapintású és biztonságos az alsó oldalán található csúszásgátló bevonatnak köszönhetően. A fürdőszobaszőnyeget különböző méretekben kínáljuk.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház 4home.hu árulja ezt a terméket Fürdőszobaszőnyeg Ella micro sötétbarna, 50 x 80 cm, 50 x 80 cm kedvező áron 4545 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 8595182120360

A terméket árusító bolt nagyon népszerű 4home.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Hedviga

Elégedett vagyok a termékkel, a férjemmel nagyon jól választottunk. Megörültünk a kedvező árnak és a 4home.hu áruház jó értékelésének

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Berta

Rendszeresen vásárolok a 4home.hu webáruházban, gyakran vannak leárazásaik és kiárusításaik. Már alig várom a Black Fridayt :-)

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Etela

Felülmúlta az elvárásaimat, a Fürdőszobaszőnyeg Ella micro sötétbarna, 50 x 80 cm, 50 x 80 cm termékkel rendkívül elégedett vagyok!

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ernest

A Fürdőszobai textíliák kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a 4home.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Emília

A Fürdőszobai textíliák kategóriájában a Heurekán is láttam hasonló termékeket. A Fürdőszobaszőnyeg Ella micro sötétbarna, 50 x 80 cm, 50 x 80 cm terméknek nagyon jó értékelései voltak. Egyelőre még nincs nálam sok ideje, de eddig teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Pamiatka zosnulých

Internetes vásárlás során könnyen ráfázhat az ember, de örülök, hogy velem ez nem történt meg. A 4home.hu internetes áruház Fürdőszobai textíliák kategóriájában minőségi dolgokra bukkantam

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Egyszarvú törölköző, 70 x 140 cm

Egyszarvú törölköző, 70 x 140 cm

Szerezze be gyermekei számára ezt a gyönyörű törölközőt kedvenc figuráikkal. A...

4Home törölköző Bamboo Premium narancssárga, 50 x 100 cm

4Home törölköző Bamboo Premium narancssárga, 50 x 100 cm

Élvezze az exkluzív kényelemet, amit a Bamboo Premium termékcsalád extra puha törölközőivel...

Stripes zuhanyfüggöny, 180 x 180 cm

Stripes zuhanyfüggöny, 180 x 180 cm

Ezzel a  textil függönnyel kényelmes fürdőt vehet anélkül, hogy sok víz kerülne oda, ahova nem...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 06.08.2020

Értékelés:
(90%)