Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Gránát bögre 450 ml - fekete megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 3030 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Szüksége van reggelente valamire, ami életre kelti? Mit szólna egy meleg italhoz szó szerint egy robbanó bögréből? A fekete gránát bögre megalapozza egész napra a jókedvet, és úgy vág neki a napnak, mint egy igazi harcos. Szerezze be az egész készletet és hívja meg barátait egy tematikus buliba. A bögre méretének köszönhetően nem csak kávé vagy tea, de koktél vagy sör is iható belőle. Nem muszáj csak önmagának örömöt szereznie, lepje meg a katonai stílust kedvelő, sőt, az igazi katona barátait egy-egy ilyen bögrével. A fekete színnel soha nem ront el semmit, hiszen semleges, mindig modern és minden háztartásba illik. Kézigránát alakú bögre Űrtartalma: 450 ml Fekete, matt színű bögre A bögre belseje zöld Mielőtt a bögrét mikróba tenné, távolítsa el a fémkarikát GLS futár - Utánvét: 1290,- Ft.GLS futár - Online bankkártyás fizetés (VISA, MasterCard, Maestro): 990,- Ft.Csomagküldő - Utánvét: 870,- Ft.Csomagküldő - Online bankkártyás fizetés (VISA, MasterCard, Maestro): 690,- FtA rendelés elküldése után két munkanapon belül átveheti a csomagját a Csomagküldő.hu átvevőhelyein.Itt megtalálja az összes átvevőhelyet: https://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyekTIPP: Ha szeretné, hogy rendelése miharabb kézbesítve legyen (pl. a következő munkanapon), akkor a GLS futárral való kézbesítést javasoljuk.A kézbesítés pontos időpontjáról szóló tájékoztatást a termékleírás részleteinél megtalálja (a „Kosárba” gomb mellett).Ha 15 000,- Ft felett rendel, akkor a rendelést ingyenesen kézbesítjük.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Eredetiajandekok.hu árulja ezt a terméket Gránát bögre 450 ml - fekete kedvező áron 3030 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Eredetiajandekok.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Alexandra

A Gránát bögre 450 ml - fekete minden említett paraméternek eleget tesz, ezért 100%-ra értékelem

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Henrieta

Jó ár, gyors kézbesítés, fennakadásmentes rendelés

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ela

Kitűnő ár-érték arány

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Andrea

Először nem hittem el azt, amit a Gránát bögre 450 ml - fekete termékről állítanak a reklámban. Egy ismerősöm ajánlására viszont megrendeltem a terméket a Eredetiajandekok.hu internetes áruházból. Mostmár megerősíthetem, hogy a reklámok nem hazudnak. A kategória legjobbjai közé tartozik

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Žaneta

A Gránát bögre 450 ml - fekete terméknek nagyon jó értékelése van. A kategória legjobb termékei közé tartozik . Már elég hosszú ideje használom arra, hogy azt mondhassam, jó vétel volt.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 27.02.2020

Értékelés:
(80.8%)