Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Guy Fawkes maszk Anonymous - fekete megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 1500 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Jelkép, nyilatkozat, ízlés, vélemény, de akár ajándék is. Ez minden lehet az Guy Fawkes Anonymus fekete maszkja. A maszkot a népszerű Vendetta filmből ismerheti. Fekete kivitelezésben igazán ízléses és elegáns. Az univerzális méretének köszönhetően olyan barátnak is alkalmas ajándék, akiknek a méreteit nem ismeri. A maszk minden jelenlévő érdeklődését felkelti, ám az, hogy kit rejt a maszk, örök rejtély maradhat. Éljen át egy éjszakai bulit vagy egy karnevált a titokzatos Anonymus Vendetta maszkjában. Univerzális méret Mérete (magasság × szélesség): 21,5 × 17 cm A rögzítésre rugalmas gumi szolgál Minőségi, kemény műanyagból készül GLS futár - Utánvét: 1290,- Ft.GLS futár - Online bankkártyás fizetés (VISA, MasterCard, Maestro): 990,- Ft.Csomagküldő - Utánvét: 870,- Ft.Csomagküldő - Online bankkártyás fizetés (VISA, MasterCard, Maestro): 690,- FtA rendelés elküldése után két munkanapon belül átveheti a csomagját a Csomagküldő.hu átvevőhelyein.Itt megtalálja az összes átvevőhelyet: https://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyekTIPP: Ha szeretné, hogy rendelése miharabb kézbesítve legyen (pl. a következő munkanapon), akkor a GLS futárral való kézbesítést javasoljuk.A kézbesítés pontos időpontjáról szóló tájékoztatást a termékleírás részleteinél megtalálja (a „Kosárba” gomb mellett).Ha 15 000,- Ft felett rendel, akkor a rendelést ingyenesen kézbesítjük.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Eredetiajandekok.hu árulja ezt a terméket Guy Fawkes maszk Anonymous - fekete kedvező áron 1500 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Eredetiajandekok.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Boris

A Ajándékok barátnak kategóriában teljesen el voltam veszve, ezért a Guy Fawkes maszk Anonymous - fekete terméket mások ajánlása alapján választottam. Jó döntés volt, hiszen nagyon elégedett vagyok. A Eredetiajandekok.hu áruház hozzáállása is nagyon professzionális volt.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ambróz

Internetes vásárlás során könnyen ráfázhat az ember, de örülök, hogy velem ez nem történt meg. A Eredetiajandekok.hu internetes áruház Ajándékok barátnak kategóriájában minőségi dolgokra bukkantam

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Edmund

Egyelőre OK

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Sergej

A Ajándékok barátnak kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a Eredetiajandekok.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zdenka

Úgy gondolom, hogy egy minőségi márkáról van szó, ezért nem szabadna problémának lennie .........meglátjuk ?

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ingrida

Jó árak és minőségi kommunikáció, ez jellemzi a Eredetiajandekok.hu internetes áruházat (a rendelésem állapotát minden lépésben nyomon követhettem), 2 napon belüli házhozszállítás. Csak ajánlani tudom, biztosan elégedettek lesznek.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Soňa

Ez egy szuper termék. Csak ajánlani tudom

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 02.04.2020

Értékelés:
(82.2%)