Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Kaparós világtérkép világutazóknak megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 4100 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Jó hírünk van a világutazóknak vagy a nekik ajándékot keresőknek. Megérkezett a kaparós világtérkép a világutazóknak. Ez a miniatűr térkép ugyanolyan csodálatos, mint a klasszikus kaparós világtérkép és a legjobb ajándék minden világutazónak. Elfér bármilyen hátizsákban és nem foglal sok helyet. A világtérképet arany réteg fedi, mely egy pénzérme segítségével lekaparható, pont úgy, mint egy kaparós sorsjegy. Kapard le azokat az országokat, amelyeket korábban már felkerestél. Ez a térképkészlet egy fehér világtérképet is tartalmaz, amelyre berajzolhatod a tervezett utazásaid útvonalát. A térkép méretei: 42 x 29,7 cm  A térkép aranyozott fóliával van bevonva Kapard le azokat az országokat, amelyeket korábban már felkerestél. Ez a térképkészlet egy fehér világtérképet is tartalmaz, amelyre berajzolhatod az utazásaid útvonalát A termék a keretet nem tartalmazza Angliában készültGLS futár - Utánvét: 1290,- Ft.GLS futár - Online bankkártyás fizetés (VISA, MasterCard, Maestro): 990,- Ft.Csomagküldő - Utánvét: 870,- Ft.Csomagküldő - Online bankkártyás fizetés (VISA, MasterCard, Maestro): 690,- FtA rendelés elküldése után két munkanapon belül átveheti a csomagját a Csomagküldő.hu átvevőhelyein.Itt megtalálja az összes átvevőhelyet: https://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyekTIPP: Ha szeretné, hogy rendelése miharabb kézbesítve legyen (pl. a következő munkanapon), akkor a GLS futárral való kézbesítést javasoljuk.A kézbesítés pontos időpontjáról szóló tájékoztatást a termékleírás részleteinél megtalálja (a „Kosárba” gomb mellett).Ha 15 000,- Ft felett rendel, akkor a rendelést ingyenesen kézbesítjük.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Eredetiajandekok.hu árulja ezt a terméket Kaparós világtérkép világutazóknak kedvező áron 4100 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Eredetiajandekok.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ľuboslav

A Ajándék barátnőnek kategóriáját szinte mindig a Eredetiajandekok.hu áruházban keresem. Ez a Kaparós világtérkép világutazóknak mindössze 4100 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Patrícia, Patrik

Ha nem tévedek, díjat is nyert a Dtesten

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Blažena

Még csak teszteljük, majd később értékelem.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Silvester

4100 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a Kaparós világtérkép világutazóknak terméket!!!

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Filip

Ez egy szuper termék. Csak ajánlani tudom

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ela

A Kaparós világtérkép világutazóknak terméknek nagyon jó értékelése van. A Ajándék barátnőnek kategória legjobb termékei közé tartozik . Már elég hosszú ideje használom arra, hogy azt mondhassam, jó vétel volt.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Viera

Ügyfélként mindig örülök a kedvező árnak és a megrendelés gyors feldolgozásának. A Eredetiajandekok.hu internetes áruház megfelelt az elvárásaimnak.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Spa Hot rocks meleg kövek - ajándékcsomagolás

Spa Hot rocks meleg kövek - ajándékcsomagolás

A lávaköveket meleg, terápiás masszázsra használhatja, ami egy 500 évvel ezelőtt született...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 29.03.2020

Értékelés:
(82.2%)