Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Kerti dekoráció Macska kavicsokkal, 18 x 28,5 x 13 cm megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 6895 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Díszítse kertjét, vagy otthonát ezzel a cica szoborral, amely ellenálló anyagának köszönhetően kibírja a kedvezőtlen időjárási viszonyokat is. A sziklakert, vagy a terasz szép kiegészítője lehet.    

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház 4home.hu árulja ezt a terméket Kerti dekoráció Macska kavicsokkal, 18 x 28,5 x 13 cm kedvező áron 6895 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 8596265022786

A terméket árusító bolt nagyon népszerű 4home.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Olympia

Az internetes áruházak kiválasztásakor mindig figyelek a véleményekre is. A 4home.hu áruháznak remek értékelései vannak. Ne habozzanak, csak válasszanak egy megbízható webáruházat, ahol ráadásul kedvező árakon vásárolhatnak.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Karol

Egyelőre semmilyen negtívumot nem észleltem, de majd idővel kiderül.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Edita

Általában nem bízok a TV-ben ajánlott termékekben, de a Kerti dekoráció Macska kavicsokkal, 18 x 28,5 x 13 cm nagyon meglepett minőségével.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Nadežda

Internetes vásárlás során könnyen ráfázhat az ember, de örülök, hogy velem ez nem történt meg. A 4home.hu internetes áruház Kerti dekorációk kategóriájában minőségi dolgokra bukkantam

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Martin, Maroš

A Kerti dekoráció Macska kavicsokkal, 18 x 28,5 x 13 cm termék vásárlását már régóta fontolgattam, ezért hasonlítottam össze több áruház árait. A 4home.hu internetes áruházban vásároltam - itt találtam rá a legkedvezőbb árra.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Martin, Maroš

Egyelőre elégedett vagyok, azért az árért tökéletes, de még nem telt el elég idő, hogy megfelelően értékelhessem

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Plastia Madáretető Házikó, zöld

Plastia Madáretető Házikó, zöld

 Gyerünk, hozzuk vissza a természetet emberközelbe! Ez a...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 06.08.2020

Értékelés:
(84.6%)