Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Mindig jeges feles pohár megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 3290 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Bemutatjuk az egyedülálló, mindig jeges feles poharakat, melyek sose olvadnak el. A jeges feles poharak biztosítják, hogy a beléjük töltött ital hosszú időn át hűs maradjon. A szokatlan üvegszerkezetek ivás közben kellemes élményt nyújtanak. Hogyan működik? A jeges feles poharakat egy órára tegye be a fagyasztóba. Várja meg, míg az üvegek közti folyadék megfagy, aztán már csak a poharakba kell töltnie az ital. Egészségére! A csomagolás 4 feles poharat tartalmaz Akrilból készült Térfogata: 50 ml Mosogatógépben mosogatható 18 éves kortól ajánlott   GLS futár - Utánvét: 1290,- Ft.GLS futár - Online bankkártyás fizetés (VISA, MasterCard, Maestro): 990,- Ft.Csomagküldő - Utánvét: 870,- Ft.Csomagküldő - Online bankkártyás fizetés (VISA, MasterCard, Maestro): 690,- FtA rendelés elküldése után két munkanapon belül átveheti a csomagját a Csomagküldő.hu átvevőhelyein.Itt megtalálja az összes átvevőhelyet: https://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyekTIPP: Ha szeretné, hogy rendelése miharabb kézbesítve legyen (pl. a következő munkanapon), akkor a GLS futárral való kézbesítést javasoljuk.A kézbesítés pontos időpontjáról szóló tájékoztatást a termékleírás részleteinél megtalálja (a „Kosárba” gomb mellett).Ha 15 000,- Ft felett rendel, akkor a rendelést ingyenesen kézbesítjük.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Eredetiajandekok.hu árulja ezt a terméket Mindig jeges feles pohár kedvező áron 3290 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Eredetiajandekok.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vít

Ha nem tévedek, díjat is nyert a Dtesten

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Leonard

Ajándék volt, ezért még nem tudom értékelni.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ctibor

A Mindig jeges feles pohár terméket a Jézuskától kaptam és be kell vallanom, nem is választhatott volna jobban :-)

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dáša

A Mindig jeges feles pohár minden említett paraméternek eleget tesz, ezért 100%-ra értékelem

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 06.04.2020

Értékelés:
(82.8%)