Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Neon zöld kutyanyakörv, M méret, M megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 495 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Állítható kutyanyakörv kutyusoknak élénk Neon színekben. A kutyanyakörv  műanyag csattal van ellátva, így könnyen beállíthatja a megfelelő méretet. A kutyanyakörvvet kutyapórázzal egészítheti ki az azonos színű Neon kollekcióból.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház 4home.hu árulja ezt a terméket Neon zöld kutyanyakörv, M méret, M kedvező áron 495 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 8719202004045

A terméket árusító bolt nagyon népszerű 4home.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Leonard

A Neon zöld kutyanyakörv, M méret, M termék vásárlását már régóta fontolgattam, ezért hasonlítottam össze több áruház árait. A 4home.hu internetes áruházban vásároltam - itt találtam rá a legkedvezőbb árra.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Miroslav

A Neon zöld kutyanyakörv, M méret, M minden említett paraméternek eleget tesz, ezért 100%-ra értékelem

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Alexandra

Már párszor rendeltem a 4home.hu internetes áruházból és mindig problémamentes volt az egész folyamat (a rendeléstől kezdve a kicsomagolásig). Ezért pozitívan értékelem.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vladimíra

Ajándék volt, ezért még nem tudom értékelni.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 06.08.2020

Értékelés:
(82.4%)