Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Önfelfújható alvómatrac, 186 x 53 x 3 cm megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 6145 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  Önfelfújható alvómatrac - csak engedje ki a szelepet, az alvómatrac pedig körülbelül 5 perc alatt magától felfújódik. Vastagság: 3 cm, méret: 186 x 53 cm. Súly: 1,1 kg, átmérő: 14 cm. Önfelfújható alvómatrac, amely kempingezésre is alkalmas. A gumitextil nyugágyakkal szemben nagy előnye az összerakhatósága és a könnyű súlya, a klasszikus alvómatraccal szemben pedig kényelmesebb fekvést és nagyobb fokú tartósságot biztosít. Két színben kapható, választási lehetőség nélkül.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház 4home.hu árulja ezt a terméket Önfelfújható alvómatrac, 186 x 53 x 3 cm kedvező áron 6145 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 8595042736816

A terméket árusító bolt nagyon népszerű 4home.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Eliška

A Kempingmatracok és matracok kategóriában teljesen el voltam veszve, ezért a Önfelfújható alvómatrac, 186 x 53 x 3 cm terméket mások ajánlása alapján választottam. Jó döntés volt, hiszen nagyon elégedett vagyok. A 4home.hu áruház hozzáállása is nagyon professzionális volt.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Pankrác

Ingyenes volt a kiszállítás, ezért nem tudtam ellenállni :-)

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vincent

pozitívumok: ár, minőség. negatívum: hosszabb kézbesítési idő

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Oleg

Általában nem bízok a TV-ben ajánlott termékekben, de a Önfelfújható alvómatrac, 186 x 53 x 3 cm nagyon meglepett minőségével.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vendelín

Egyelőre elégedett vagyok, azért az árért tökéletes, de még nem telt el elég idő, hogy megfelelően értékelhessem

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Tibor

Még csak teszteljük, majd később értékelem.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Benjamín

Jó árak és minőségi kommunikáció, ez jellemzi a 4home.hu internetes áruházat (a rendelésem állapotát minden lépésben nyomon követhettem), 2 napon belüli házhozszállítás. Csak ajánlani tudom, biztosan elégedettek lesznek.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 09.07.2020

Értékelés:
(80.2%)