Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Orion 4 szintes rozsdamentes termo ételhordó megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 7995 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A rozsdamentes 4 szintes termo ételhordó alkalmas az ételek szállítására, hosszú ideig megtartja az ételek hőmérsékletét. Hozzá tartozik egy fém állvány csattal, amely biztosítja az edény és a felső fedél szoros lezárását. Méretei: térfogata 4 x 1,1 l, átm. 16 cm, teljes magassága 36 cm.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház 4home.hu árulja ezt a terméket Orion 4 szintes rozsdamentes termo ételhordó kedvező áron 7995 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 8592381119133

A terméket árusító bolt nagyon népszerű 4home.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Medard

Ez egy szuper termék. Csak ajánlani tudom

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Alojzia

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a Orion 4 szintes rozsdamentes termo ételhordó termékre mindőssze 7995 Ft.-ért

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Eleonóra

Egyelőre elégedett vagyok, azért az árért tökéletes, de még nem telt el elég idő, hogy megfelelően értékelhessem

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Magdaléna

Szép, áttekinthető bolt és jó árak. Nincs mibe belekötni.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dobroslava

A Orion 4 szintes rozsdamentes termo ételhordó terméket több vélemény és teszt alapján választottam ki. Nagyon elégedett vagyok, semmi másra nem cserélném. A 4home.hu internetes áruházat csak ajánlani tudom - a rendelésem gyorsan és minőségi módon intézték. 10/10

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Albín

A Étel tárolás kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a 4home.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Libuša

Ügyfélként mindig örülök a kedvező árnak és a megrendelés gyors feldolgozásának. A 4home.hu internetes áruház megfelelt az elvárásaimnak.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Orion Rattan kenyértartó konyharuhával, 40 x 25 x 22 cm

Orion Rattan kenyértartó konyharuhával, 40 x 25 x 22 cm

Ez az ovális kenyértartó kiválóan alkalmas pékáru tárolására. A kenyeret, zsemlét és...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 06.04.2020

Értékelés:
(80%)