Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Plastia Madáretető Házikó, zöld megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 3695 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  Gyerünk, hozzuk vissza a természetet emberközelbe! Ez a madáretető kellemes színkombinációjának és játékos dizájnjának köszönhetően minden kert gyönyörű dísze lesz. A madarak hamar megtanulnak visszatérni a madáretetőbe és Önnek lehetősége nyílik arra, hogy megfigyelje vidám csevegésüket. A házikó egyben menedéket biztosít a madaraknak a hosszú téli hónapokban. Az etetőt fel lehet függeszteni, vagy rögzíteni lehet a korláthoz vagy egy rúdhoz. Az eledel feltöltése nagyon egyszerű, csak nyissa fel a fedelet a kéményen és szórja belé.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház 4home.hu árulja ezt a terméket Plastia Madáretető Házikó, zöld kedvező áron 3695 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 8590415007937

A terméket árusító bolt nagyon népszerű 4home.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Otília

Egyelőre OK

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Miroslava

3695 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a Plastia Madáretető Házikó, zöld terméket!!!

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Klaudia

A Kerti dekorációk kategóriában teljesen el voltam veszve, ezért a Plastia Madáretető Házikó, zöld terméket mások ajánlása alapján választottam. Jó döntés volt, hiszen nagyon elégedett vagyok. A 4home.hu áruház hozzáállása is nagyon professzionális volt.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dáša

A Kerti dekorációk kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a 4home.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Františka

Ingyenes volt a kiszállítás, ezért nem tudtam ellenállni :-)

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Blahoslav

Először nem hittem el azt, amit a Plastia Madáretető Házikó, zöld termékről állítanak a reklámban. Egy ismerősöm ajánlására viszont megrendeltem a terméket a 4home.hu internetes áruházból. Mostmár megerősíthetem, hogy a reklámok nem hazudnak. A Kerti dekorációk kategória legjobbjai közé tartozik

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Kerti dekoráció Macska kavicsokkal, 18 x 28,5 x 13 cm

Kerti dekoráció Macska kavicsokkal, 18 x 28,5 x 13 cm

Díszítse kertjét, vagy otthonát ezzel a cica szoborral, amely ellenálló anyagának...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 06.08.2020

Értékelés:
(79.8%)