Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Plastia növénytermesztő szett, antracit megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 6195 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Eszközök növények termesztéséhez, ültetéséhez, átültetéséhez és ápolásához a kertben vagy az erkélyen. Az ültetőhoronnyal ellátott ásót használhatja magvak ágyásba ültetéséhez, a lapátot a növények átültetéséhez vagy kiültetéséhez, a gereblyét pedig a talaj levegőztetésére virágládákban vagy ágyások gondozásánál. A kerek formájának köszönhetően az eszköz a giliszták szempontjából is biztonságos, ezért akár a gilisztakomposztáló kiegészítőjeként is alkalmas. A fogantyúk fából készültek, FSC-tanúsítvánnyal.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház 4home.hu árulja ezt a terméket Plastia növénytermesztő szett, antracit kedvező áron 6195 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 8590415012443

A terméket árusító bolt nagyon népszerű 4home.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Urban

Én csak egy laikus vagyok, ezért nem igazodok ki a Kerti szerszámok és kellékek kategóriában. Még ha az interneten sok tanács is van azt illetően, hogyan válasszunk, nincs időm mindet áttanulmányozni. Ezért választottam a legkeresettebbek közül - a Plastia növénytermesztő szett, antracit termékkel teljesen elégedett vagyok.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jozefína

A Kerti szerszámok és kellékek kategóriáját szinte mindig a 4home.hu áruházban keresem. Ez a Plastia növénytermesztő szett, antracit mindössze 6195 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Renáta

Még csak rövid ideje érkezett meg ez a termék, de amennyiben úgy fog működni, ahogy eddig, akkor maximálisan elégedett leszek

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Adriána

Tudtuk, hogy mit vásárolunk, ezért nem látom okát a negatív értékelésnek. Minden a legnagyobb rendben van.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Aleš

Az internetes áruházak kiválasztásakor mindig figyelek a véleményekre is. A 4home.hu áruháznak remek értékelései vannak. Ne habozzanak, csak válasszanak egy megbízható webáruházat, ahol ráadásul kedvező árakon vásárolhatnak.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Prokop

Más üzletekben sokkal drágábban árulják. Ezen az áron valóban jó ajánlat

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Fiskars 136526

Fiskars 136526

Szerszám a benőtt gyepszegélyek eltávolítására. A penge bevágásával egyenesítsük ki a gyep...

Tömlő + öntözőpisztoly, 7,5 m – zöld , 750 cm

Tömlő + öntözőpisztoly, 7,5 m – zöld , 750 cm

Zöld spirál tömlő pisztollyal. Praktikus megoldás az erkélyen, teraszon vagy kiskertekben lévő...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 10.08.2020

Értékelés:
(80.6%)