Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Sencor SSI 8710VT gőzölős vasaló, lila megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 10145 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Ez a gőzölős vasaló kerámia vasaló felülettel a gyors és kényelmes vasalást garantálja. A vasaló több funkcióval rendelkezik, amelyek egyszerűsítik a vasalást. Forgó kábelcsatlakozással, így a vezeték nem tekeredik össze. Az egyszerű utántöltést biztosító, 200 ml-es töltőpohár a csomagolás része. Praktikus funkciók: -        Fokozatmentes hőmérséklet szabályozás -        Fokozatmentes gőzszabályozás -        Gőzölés függőleges helyzetben is -        Drip-Stop funkció: cseppenés-gátló, megelőzi a cseppek okozta foltosodást -        Self-cleaning funkció: automatikusan eltávolítja az ásványi lerakódásokat -        Anti-Calc: meggátolja a vízkő lerakódást a vasaló talp furataiban Jellemzők: -        Locsoló gomb -        Termosztát -        Turbógőz -        Folyamatos gőzölés: 25 g/min -        Gőzlöket: 120 g/min -        Működésjelző lámpa, mutatja a fűtés bekapcsolását -        Kábelhossz: 3 m   

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház 4home.hu árulja ezt a terméket Sencor SSI 8710VT gőzölős vasaló, lila kedvező áron 10145 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 8590669213290

A terméket árusító bolt nagyon népszerű 4home.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Alena

Jó ár, gyors kézbesítés, fennakadásmentes rendelés

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Daniel

Felülmúlta az elvárásaimat, a Sencor SSI 8710VT gőzölős vasaló, lila termékkel rendkívül elégedett vagyok!

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Eugen

10145 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a Sencor SSI 8710VT gőzölős vasaló, lila terméket!!!

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Belo

pozitívumok: ár, minőség. negatívum: hosszabb kézbesítési idő

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Timotej

Akciósan, 10145 Ft.-ért vásároltam. Ezt követően kifogytak, de ha jól tudom, akkor már újból van raktáron. Ajánlom!

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Klára

Én csak egy laikus vagyok, ezért nem igazodok ki a Gőzvasalók kategóriában. Még ha az interneten sok tanács is van azt illetően, hogyan válasszunk, nincs időm mindet áttanulmányozni. Ezért választottam a legkeresettebbek közül - a Sencor SSI 8710VT gőzölős vasaló, lila termékkel teljesen elégedett vagyok.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Sencor SSI 7710BL gőzölős vasaló, kék

Sencor SSI 7710BL gőzölős vasaló, kék

 Ez a gőzölős vasaló kerámia vasaló felülettel a gyors és kényelmes vasalást...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 27.05.2020

Értékelés:
(76%)