Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Tescoma PRESTO palacsinytasütő 22 cm megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 3095 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Minőségi PRESTO palacsintasütő a mindennapos használatra, amely felülete tapadásmentes az odaégés ellen. Elektromos és gázsütőkre, továbbá mosogatógépbe alkalmas.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház 4home.hu árulja ezt a terméket Tescoma PRESTO palacsinytasütő 22 cm kedvező áron 3095 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 8595028435474

A terméket árusító bolt nagyon népszerű 4home.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Mojmír

Jó árak és minőségi kommunikáció, ez jellemzi a 4home.hu internetes áruházat (a rendelésem állapotát minden lépésben nyomon követhettem), 2 napon belüli házhozszállítás. Csak ajánlani tudom, biztosan elégedettek lesznek.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Otília

Már párszor rendeltem a 4home.hu internetes áruházból és mindig problémamentes volt az egész folyamat (a rendeléstől kezdve a kicsomagolásig). Ezért pozitívan értékelem.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Gabriela

A Serpenyők kategóriában teljesen el voltam veszve, ezért a Tescoma PRESTO palacsinytasütő 22 cm terméket mások ajánlása alapján választottam. Jó döntés volt, hiszen nagyon elégedett vagyok. A 4home.hu áruház hozzáállása is nagyon professzionális volt.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Viliam

Jó ár, gyors kézbesítés, fennakadásmentes rendelés

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Regína

Ezt a terméket a 4home.hu internetes áruházban vásároltam. Rögtön másnap kézbesítették is. Teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Miroslava

Még csak rövid ideje használom, de idáig 3095 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a Tescoma PRESTO palacsinytasütő 22 cm termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Móric

Ha nem tévedek, díjat is nyert a Dtesten

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Banquet Natural Stone wok serpenyő, 28 x 7,8 cm

Banquet Natural Stone wok serpenyő, 28 x 7,8 cm

Öntött alumínium wok serpenyő speciális tapadásmentes felülettel és köves hatású...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 03.12.2020

Értékelés:
(79.6%)