Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Titanic jégkockatartó megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 2100 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Vigyázat, jéghegy! Egy újabb jégkocka forma. Most éppen a híres Titanicra hasonlít és az ő hűvös búcsújára a világgal. Az alkotók szándéka biztosan nem voltak olyan szomorúak és pesszimisták, úgyhogy, ha szeretné lehűteni az italát és feldobni a buli hangulatát, akkor nyúljon a négy jégtörőhöz. Titanic formájú jégkockaforma A forma mérete: 14 x 15 cmGLS futár - Utánvét: 1290,- Ft.GLS futár - Online bankkártyás fizetés (VISA, MasterCard, Maestro): 990,- Ft.Csomagküldő - Utánvét: 870,- Ft.Csomagküldő - Online bankkártyás fizetés (VISA, MasterCard, Maestro): 690,- FtA rendelés elküldése után két munkanapon belül átveheti a csomagját a Csomagküldő.hu átvevőhelyein.Itt megtalálja az összes átvevőhelyet: https://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyekTIPP: Ha szeretné, hogy rendelése miharabb kézbesítve legyen (pl. a következő munkanapon), akkor a GLS futárral való kézbesítést javasoljuk.A kézbesítés pontos időpontjáról szóló tájékoztatást a termékleírás részleteinél megtalálja (a „Kosárba” gomb mellett).Ha 15 000,- Ft felett rendel, akkor a rendelést ingyenesen kézbesítjük.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Eredetiajandekok.hu árulja ezt a terméket Titanic jégkockatartó kedvező áron 2100 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Eredetiajandekok.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Eleonóra

A kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a Eredetiajandekok.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Leonard

Jó minőség elérhető áron 2100 Ft.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Alojz

Még csak rövid ideje érkezett meg ez a termék, de amennyiben úgy fog működni, ahogy eddig, akkor maximálisan elégedett leszek

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Fedor

Elégedett vagyok a termékkel, a férjemmel nagyon jól választottunk. Megörültünk a kedvező árnak és a Eredetiajandekok.hu áruház jó értékelésének

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Pankrác

Általában nem bízok a TV-ben ajánlott termékekben, de a Titanic jégkockatartó nagyon meglepett minőségével.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Alena

Rendszeresen vásárolok a Eredetiajandekok.hu webáruházban, gyakran vannak leárazásaik és kiárusításaik. Már alig várom a Black Fridayt :-)

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Agy formájú jégkockatartó

Agy formájú jégkockatartó

Vannak helyzetek, amikor, úgymond, az agyunkat kell használnunk. De ezzel a móddal, amit most...

Cápauszony jégkocka készítő

Cápauszony jégkocka készítő

Aki látta Spielberg „Cápa” című filmjét, biztosan emlékszik még a rémisztő zenére, amikor a cápa...

Szellem jégkockatartó

Szellem jégkockatartó

A szellem jégkockatartó feltűnő módja az italok lehűtésének a hosszú, forró nyári napokon. A...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 06.04.2020

Értékelés:
(85.2%)