Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Többfunkciós autós szőnyeg, fekete, 60 x 40 cm megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 895 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Szerezze be ezt a praktikus szőnyeget a kocsiba, és többé nem lesz piszkos a csomagtartó. Nedves dolgok alá is használható, mint például a virágtartók vagy vizes cipő, de akár a sárral, homokkal vagy agyaggal szennyezett tárgyak esetén is.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház 4home.hu árulja ezt a terméket Többfunkciós autós szőnyeg, fekete, 60 x 40 cm kedvező áron 895 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 8711295915932

A terméket árusító bolt nagyon népszerű 4home.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Drahomír

Ügyfélként mindig örülök a kedvező árnak és a megrendelés gyors feldolgozásának. A 4home.hu internetes áruház megfelelt az elvárásaimnak.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Gertrúda

Akciósan, 895 Ft.-ért vásároltam. Ezt követően kifogytak, de ha jól tudom, akkor már újból van raktáron. Ajánlom!

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Július

A Egyéb auto-moto kiegészítők kategóriában teljesen el voltam veszve, ezért a Többfunkciós autós szőnyeg, fekete, 60 x 40 cm terméket mások ajánlása alapján választottam. Jó döntés volt, hiszen nagyon elégedett vagyok. A 4home.hu áruház hozzáállása is nagyon professzionális volt.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Milena

Egyelőre semmilyen negtívumot nem észleltem, de majd idővel kiderül.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Pamiatka zosnulých

Lenyűgöztek a Egyéb auto-moto kiegészítők kategória márkás termékei. Vásárlás előtt több véleményt is elolvastam, csak aztán rendeltem. Minden problémamentes volt.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Kornélia

Már párszor rendeltem a 4home.hu internetes áruházból és mindig problémamentes volt az egész folyamat (a rendeléstől kezdve a kicsomagolásig). Ezért pozitívan értékelem.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dobroslava

Szép, áttekinthető bolt és jó árak. Nincs mibe belekötni.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Csomagtartó védő zsebekkel, fekete

Csomagtartó védő zsebekkel, fekete

Csomagtartó védő az autóba, egyedi konstrukció, amely védelmet nyújt a csomagtartó...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 10.08.2020

Értékelés:
(84.6%)