Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Zongora bögre megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 3810 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A zenészek egy olyan speciális embercsoport, akiknek nem csak a jó zenére vannak kiélezve az érzékeik. Értékelni tudják a minőséget és a kiváló kivitelezést, legyen szó akár az ételről az étteremben vagy valami egyszerűbb dolog, mint egy finom bögre tea vagy a jól megpörkölt kávé. Ám mit ér a finoman megőrölt kávé, ha egy egyszerű bögréből kell meginni? A zenész egy kreatív teremtés, akik olyan egyszerű tevékenység közben is alkot, mint a karosszékben való pihenés kedvenc italával a kezében. A zongora bögre ízléses kiegészítő, a zongoristában felébresztheti a múzsáját és kellemesebbé teheti a alkotói pihenőt. Fehér kerámia bögre zongora formájú füllel A bögre elegáns ajándékdobozba csomagolva A bögre mérete (magasság × átmérő): 10 × 7,4 cm Zenész számára ideális ajándék GLS futár - Utánvét: 1290,- Ft.GLS futár - Online bankkártyás fizetés (VISA, MasterCard, Maestro): 990,- Ft.Csomagküldő - Utánvét: 870,- Ft.Csomagküldő - Online bankkártyás fizetés (VISA, MasterCard, Maestro): 690,- FtA rendelés elküldése után két munkanapon belül átveheti a csomagját a Csomagküldő.hu átvevőhelyein.Itt megtalálja az összes átvevőhelyet: https://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyekTIPP: Ha szeretné, hogy rendelése miharabb kézbesítve legyen (pl. a következő munkanapon), akkor a GLS futárral való kézbesítést javasoljuk.A kézbesítés pontos időpontjáról szóló tájékoztatást a termékleírás részleteinél megtalálja (a „Kosárba” gomb mellett).Ha 15 000,- Ft felett rendel, akkor a rendelést ingyenesen kézbesítjük.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Eredetiajandekok.hu árulja ezt a terméket Zongora bögre kedvező áron 3810 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Eredetiajandekok.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Imrich

Először nem hittem el azt, amit a Zongora bögre termékről állítanak a reklámban. Egy ismerősöm ajánlására viszont megrendeltem a terméket a Eredetiajandekok.hu internetes áruházból. Mostmár megerősíthetem, hogy a reklámok nem hazudnak. A kategória legjobbjai közé tartozik

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Uršuľa

Egyelőre elégedett vagyok, azért az árért tökéletes, de még nem telt el elég idő, hogy megfelelően értékelhessem

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dalibor

pozitívumok: ár, minőség. negatívum: hosszabb kézbesítési idő

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Branislav, Bruno

A Eredetiajandekok.hu internetes áruházat egy barátom ajánlotta, aki rendszeresen itt vásárol. Meglepett a széles választék, az, hogy szinte minden van raktáron, ill. a kedvező ár.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Petronela, Petrana

Ezt a terméket a Eredetiajandekok.hu internetes áruházban vásároltam. Rögtön másnap kézbesítették is. Teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Klement

Még csak teszteljük, majd később értékelem.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Hortenzia

A Zongora bögre terméknek nagyon jó értékelése van. A kategória legjobb termékei közé tartozik . Már elég hosszú ideje használom arra, hogy azt mondhassam, jó vétel volt.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

I love Papa bögre

I love Papa bögre

Ha eredeti ajándékot keresel a szüleidnek, amivel kifejezhetnéd, hogy mit érzel irántuk, akkor a...

Trofeo Mom bögre

Trofeo Mom bögre

Ha kedves ajándék keres az édesanyjának vagy a környezetében élő anyukának és tanácstalan, akkor...

Trofeo Dad bögre

Trofeo Dad bögre

Ha kedves ajándékot keres az édesapjának vagy a környezetében élő apának és tanácstalan, akkor mi...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 27.02.2020

Értékelés:
(82.8%)